Vervolg op De REÜNIE :de Herman Gorterschool en de van de Palmschool.

De komende maanden mag u, tijdens openingstijden van  het Wijkmuseum, in de schoolbanken plaatsnemen.
De Reünie zelf, begint om 15:00 uur tot 16:00 uur .

wijkmuseum

Er zijn elke zaterdag school-reünies van diverse scholen die hier gevestigd waren.

De vorige  reünie van de Theo Thijssen- en de Willem de Zwijgerschool, was een groot succes! 91 mensen hebben de woning en de expositie bekeken, waarvan een groot aantal mensen de Reünie hebben kunnen volgen.

De Herman Gorterschool en de van de Palmschool zijn  25 januari aan de beurt. Die oud-leerlingen,geboren tussen 1935-1955, mogen plaatsnemen in de schoolbanken want dan begint het klassengesprek onder leiding van Juf Gezina.

Dat wordt dus stil zitten…praten….luisteren….en foto’s bekijken. En natuurlijk mede-klasgenoten ontmoeten!

Voor meer informatie, zie ook dit artikel in het weekblad Amersfoort Nu:

Klik hier

Op dit moment  is de Reünie  alweer verleden tijd.

Hieronder zijn een paar foto’s die gemaakt zijn.

reunie gorterschool en vd Palmschool (1)reunie gorterschool en vd Palmschool (2) reunie gorterschool en vd Palmschool (3)

1. Peter je doet het niet voor niets: we volgen je met alle waarderingen,Roel.

2. Ton van der Horst zegt:

Hartelijke dank voor de leuke en succesvolle reunie op zaterdag 18 januari j.l. Hulde aan de vrijwilligers van het Wijkmuseum, met name Juf Gezina en Joke Sickmann. Geweldig wat een opkomst.

Ton van der Horst
    leerling Theo Thijssenschool 1952-1958