Stickers voor ZomerPretPas ook in Wijkmuseum

AMERSFOORT – Wijkmuseum Soesterkwartier, Sint Bonifaciusstraat 61 doet dit jaar opnieuw mee aan de jaarlijkse ZomerPretPas. Dat betekent dat leerlingen van alle Amersfoortse basisscholen bij een bezoek aan de museumwoning en de bijbehorende Thema-kamer hier stickers voor hun ZomerPretPas-boekje en een greep in de grabbelton kunnen verdienen. Na een korte rondleiding moeten de kinderen daarover enkele vragen beantwoorden en een puzzel oplossen. Het Wijkmuseum is daarom vanaf 24 juli tot en met 28 augustus (ook voor oudere belangstellenden) op woensdagen van 12.00 tot 16.00 uur geopend. De gebruikelijke zaterdagse openingstijden zijn van 11.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis, maar vrijwillige bijdragen blijven welkom.