Opening Kijkdozen en Pop-up boeken

Kijkdozen en pop-up-boeken’ zijn het onderwerp van een expositie met werkstukken die door leerlingen van de basisscholen in het Soesterkwartier zijn vervaardigd.
Deze tentoonstelling wordt op zaterdag 10 november om 12.00 uur officieel  geopend met leerlingen uit groep 6 van de Kubus.
Daarna is de expo tot en met zaterdag 26 januari 2019 in de thema-kamer van het Wijkmuseum Soesterkwartier te zien.
Kinderen van de Kubus,’ t Anker en de Magneet zijn de afgelopen tijd bezig gegaan met het thema ‘Mijn Soesterkwartier’.
Prachtige zigzagboeken en bijzondere kijkdozen zijn er gemaakt onder leiding van Leintje Hoogenkamp.

Naast de kinderkunst wordt in de expositieruimte achter de museumwoning ook enkele klassieke kijkdozen en pop-up-boeken van (oudere) verzamelaars getoond.

KIJKDOZEN poster

Nel Groenendijk van  www.soesterkwartier.info heeft een mooi verslag gemaakt van de opening,wat u HIER kan lezen.