Henk Bekker vertelt / over ‘RARITEITEN’ / in Wijkmuseum

Verzamelaar Henk Bekker uit Bilthoven geeft op vrijdagmiddag 22 maart (van 16.00 tot 17.30 uur) een inleiding annex
demonstratie over zijn verzameling rariteiten in het Wijkmuseum Soesterkwartier, Sint Bonifaciusstraat 61 in Amersfoort.
Dat gebeurt ter gelegenheid van de expositie ‘RARITEITEN-KABINET’ die tot en met eind mei in de Thema-kamer van het museum te zien is. Bekkers verzameling bestaat uit buitenissige voorwerpen die hij gedurende tientallen jaren overal in de wereld heeft verzameld.
Behalve uit Europa zijn die objecten afkomstig uit Azië en Afrika.
Behalve tijdens de reguliere zaterdagse openingen (van 11.00 tot 16.00 uur) is deze expositie ook voor groepen van minimaal vier personen ook op andere dagen en tijden geopend. Voor een afspraak hiervoor kunnen de telefoonnummers 033-4635661 of 06-22422725 van Gezina Tuinstra (voorzitter en conservator) worden gebeld.
De toegang is gratis, maar vrijwillige bijdragen voor de huishoudpot blijven welkom.