[Filmpje] Buurtlink TV: Opening wijkmuseum Soesterkwartier

Het is al weer geschiedenis……de opening van ons wijkmuseum was een groot succes! Honderden bezoekers kwamen een kijkje nemen.
Voor hen die het niet hebben meegemaakt: U kunt alsnog de sfeer proeven, want Buurtlink TV geeft van de opening van het wijkmuseum een mooie impressie weer.

Met dank aan Buurtlink tv, kunt u het hier zien.

Terug

Reacties

  1. Heb tot mijn 16 in het soesterkwartier gwoond, en ging in de Paulusborststraat op school, het was een ontzettende leuke jeugdtijd, ben bijna 40 jaar in het buitenland geweest, maar ben toch ergens nog met het soesterkwartier verbonden, hoop nog wel eens oude kennissen tegen te komen, maar is moeilijk, maar ga toch het buurtmuseum bezoeken, leuke herinneringen ophalen en wie weet, mijn moeder heeft haar laatste dagen op puntenburg doorgebracht, heel veel succes toegewenst groetjes Lida Kleton

    • Wim Ising zegt:

      Dag Lida.
      Ik weet nog wie je bent. De achtertuinen van onze ouders lagen tegen elkaar aan met een pad daar tussen. Ik herinner me ook Willie, Joop en Gerard. Wij woonden in de Irisstraat en jullie in de Primulastraat. Groetjes Wim Ising.

Laat wat van je horen

*